Házassági, párkapcsolati krízisek megoldása mediációval
2019.08.08. 13:01:25 hozzászólás

Házassági, párkapcsolati krízisek megoldása mediációval

Eseményi időpontja: 2019.10.11. 17:00:00 - 2019.10.11. 20:00:00

Októberi KEMI estünk vendége Nagy Zsóka mediátor

 

 

Minden kapcsolatot, akárcsak szeretett virágainkat, ápolni kell - mondja Nagy Zsóka mediátor. Egy kapcsolatnak éppúgy megvannak a szükségletei, mint a virágnak. Figyelmet, törődést igényel. Gondoskodást és időt. Ha megengedjük, hogy a rohanó világ feszültségei elvonják figyelmünket az igazi értékekről, akkor a legerősebb párkapcsolat is tönkre megy. Ígéretes tendencia, hogy az Egyesült Államokhoz vagy Angliához hasonlóan, Magyarországon is egyre többen választják párkapcsolati krízisekben a mediációt.

Az október 11-i KEMI est vendége Nagy Zsóka mediátor, aki egyéni mediációs és oktatási módszeréről ismert. Zsókával munkájáról, eddigi életpályájáról, tapasztalatairól, eseteiről és a mediációs szakma jelenlegi helyzetéről beszélgetünk.

 

A KEMI estek rendezvénysorozat Magyarország egyetlen, havi rendszerességgel jelentkező olyan rendezvénye, amely a mediációs szakmát érintő kérdésekkel foglalkozik.

A KEMI esten a KEMI tagjai előzetes regisztrációt követően ingyenesen vehetnek részt. Nem KEMI tagok részére a részvételi díj 3.000 forint, amelyet kérünk a regisztrációk követően átutalni a KEMI számlájára.

Jelentkezzen online a(z) Házassági, párkapcsolati krízisek megoldása mediációval eseményre!

Jelentkezési díj: 3000 Ft / fő
Jelentkezési díj KEMI tagoknak: 0 Ft / főhozzászólás