Önismeret és hatékonyság-fejlesztés tréning - Közkívánatra!
2019.04.10. 13:58:34

Önismeret és hatékonyság-fejlesztés tréning - Közkívánatra!

Eseményi időpontja: 2019.09.21. 10:00:00 - 2019.09.21. 16:00:00

Kreditpontos, az Igazságügyi Minisztérium által akkreditált tréning mediátorok, ügyvédek, jogászok, segítő szakemberek részére - mindenkinek fontos a jó önismeret!

 

Önismeret és hatékonyság-fejlesztés tréning

Képzésünket az Igazságügyi Minisztérium akkreditálta!

Időpont: 2019. szeptember 21. 10.00 - 16.00

A továbbképzés elvégzéséért 10 továbbképzési kreditpontot adunk!

 

A tréning céljai:

1. Önismeret - személyiségünk, motívumaink, határaink, képességeink – fejlesztése

2. A társas kapcsolatokban betöltött szerepek hatékonyabb megélése, továbbá az előforduló konfliktushelyzetek megelőzéséhez, elemzéséhez, kezeléséhez szükséges ismeretek, technikák megismerése. 

3. A konstruktív konfliktuskezelés szemléletének megerősítése és formálása, a résztvevők tapasztalatainak és ismereteinek bővítése, képességeinek feltárása és a fejlesztési lehetőségek bemutatása annak érdekében, hogy munkájuk során hatékonyan tudják értelmezni és kezelni a konfliktusokat.

A tréning programjainak, gyakorlatainak alkalmazása során a tapasztalati tanulás áll a középpontban, amely során a hangsúly az egyéni átéléseken, a tapasztalatszerzésen, sajátélményen van. 

A program során a résztvevők: saját példáikon és eseteiken keresztül tekinthetnek viselkedési, kommunikációs és konfliktuskezelési stílusukra, megoldásaikra, illetve arra, hogy ezeken keresztül milyen hatást gyakorolnak a környezetükre, a tréningen elhangzottak gyakorlatban történő megtapasztalása, valamint a többi résztvevőtől kapott visszajelzések alapján lehetőségük adódik önmaguk (viselkedésük, motivációjuk) mélyebb szinten történő megismerésére, továbbá hatékony megoldást találni kérdésikre, konfliktusaikra, a valós életben, illetve a munkájuk során felmerülő kihívásaikra.

Kinek ajánljuk a részvétel?

- mediátoroknak, párkapcsolati mediátoroknak

- ügyvédeknek, jogászoknak

- pedagógusoknak

- gyermekvédelmi szakembereknek

- a KEMI mediációs képzésén végzett mediátoroknak

Mediátori önismeret tréning

Az önismereti tréningre regisztrálni honlapunkon keresztül lehetséges. Részvételi lehetőség a szabad helyek függvényében változhat.

A részvételi díj:

- KEMI tagoknak 20.000 forint,

- a KEMI mediációs képzésén végzett hallgatóknak 17.000 forint.

- nem tagoknak pedig 30.000 forint.

Tekintettel arra, hogy a tréningen maximum 12 fő vehet részt, kérjük, hogy regisztráljon időben! A regisztráció kizárólag a részvételi díj átutalását követően válik véglegessé. A részvételi díj magában foglalja a kávészüneteket is.

A tréninget vezeti: Dr. Görözdi-Nagy Eszter 

Image may contain: 1 person

Dr. Görözdi-Nagy Eszter jogászként végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán,  majd 2009-ben kvalifikált business coach végzettséget szerzett. Közel 15 éves felsővezetői munka után 2014-től főállásban foglalkozott személyiség- és vezetőfejlesztéssel. 2014-15-ben végzett a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Alternatív vitarendezési - mediátor szakán kiváló minősítéssel, azóta hivatásszerűen foglalkozik mediációval. Szakterülete elsősorban a válási mediáció, de foglalkozik hagyatéki és szervezeti ügyekkel is. Fő fókuszban az olyan válási ügyek állnak, ahol kiskorú gyermekek is érintettek. 2015 óta eljáró tanácselnöke a BKIK mellett működő Budapesti Békéltető Testületnek, közel 700 ügyben közvetített eredményesen. 2017. óta szintén eljáró tanácselnök az Európai Unió által működtetett Online Vitarendezési Platformon, itt online békéltetési tevékenységet végez.

A mediáció számára kiemelt jelentőséggel bír, egy nagyon hatékony és eredményes permegelőző és/vagy helyettesítő eszköznek tartja, és fontos, hogy minél szélesebb rétegek megismerjék ezt a kapcsolatkímélő és költséghatékony módszertant. Tagja az Igazságügyi Minisztérium Mediációs Munkabizottságának.

A tréningen való részvételért 10 továbbképzési kreditpontot adunk!

hozzászólás

Külföldi események

Partnerek

Budapesti Kereskedelmi és IparkamaraEgyedülálló Szülők Klubja AlapítványUNICEF Gyermekjogi Civil KoalícióZala Megyei Kereskedelmi és IparkamaraPáneurópa Jogász Unió