Stresszkezelési tréning és nemzetközi gyermekelviteli mediáció 20 kreditpontért
2019.04.08. 14:22:05

Stresszkezelési tréning és nemzetközi gyermekelviteli mediáció 20 kreditpontért

Eseményi időpontja: 2019.06.08. 10:00:00 - 2019.06.08. 16:00:00

Ismét 20 kreditpontot érő összevont továbbképzés a KEMI szervezésében!

 

A Közép Európai Mediációs Intézet most egy igazán egyedülálló kombinált továbbképzéssel szeretne segíteni a mediátorknak abban, hogy olyan tudásra tegyenek szert, amit munkájuk során használni tudnak!

 

2019. június 8-án egy napon két továbbképzést tartunk és ezzel 20 kreditpontra lesznek jogosultak a résztvevők. A képzési nap első felében a nemzetközi gyermekelviteli ügyekben használható mediációról, míg a nap második felében a stresszkezelésről lesz szó. A továbbképzésre várunk a mediátorok mellett ügyvédeket, jogászokat és más társszakmák képviselőit is.

A továbbképzés oktatói:

Mediáció a nemzetközi gyermekelviteli ügyekben - békés megoldás a gyermek érdekében: Dr. Németh Zoltán

Image may contain: 1 person 

A képzésen a mediátorok olyan ismereteket sajátíthatnak el, amelyek képessé teszik őket arra, hogy nemzetközi jogellenes gyermekelviteli ügyekben hatékonyan és sikeresen vezessenek mediációt! Megismerkedhetnek a nemzetközi jó gyakorlatokkal, az EU-s trendekkel és jogszabályi ismeretekkel gazdagodhatnak.

 

Stresszkezelés: Szeghyné Gurin Eszter

Image may contain: 1 person, standing and glasses

A tréning célja: a mindennapi életünkben jelenlevő stresszforrások feltérképezése,  az egyéni érintettség és a stressztűrő képesség megismerése. A helyzet felismerése után stresszkezelési, problémamegoldási technikák 
elsajátítása tréning módszerekkel (elmélet és gyakorlat) és a csoport  segítő erejét használva.

Különösen fontos, hogy az ezen az alkalmon elsajátítottakat a mediátori munkán kívül a magánéletükben is használni tudják.

Tematika:

- stressz az életünkben

- a stressz kiváltó okai

- stressz mérése

- reziliencia

- pozitív és negatív megküzdési stratégiák

- stresszkezelési technikák, tippek

- kommunikáció

- stresszkezelés mediátorként

A kombinált továbbképzésre 2019. május 31-ig lehet regisztrálni. A részvételi díj KEMI tagoknak 20.000 forint, nem KEMI tagoknak 40.000 forint. A regisztráció a 10.000 forint előleg átutalását követően válik véglegessé. Kérjük, hogy a regisztráció után 2 munkanapon belül utalja át számlánkra az előleget! A részvételi díj fennmaradó részét a helyszínen készpénzben is be tudja fizetni,de  arra is van lehetősége, hogy a teljes részvételi díjat átutalja. Ebben az esetben a helyszínen már nem kell fizetnie.

Amenyiben csak az egyik továbbképzésre kíván regisztrálni, akkor azt a továbbképzések saját regisztrációs felületén teheti meg!

Az utaláshoz szükséges adatok:

Bankszámlát vezető pénzintézet neve: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Bankszámla tulajdonos neve: Közép Európai Mediációs Intézet Egyesület
Bankszámlaszám: 16200010 - 10046003

Kérjük, hogy a közleményben tüntesse fel nevét és az automatikusan küldött e-mailben szereplő hivatkozási számot!

hozzászólás

Külföldi események

Partnerek

Budapesti Kereskedelmi és IparkamaraEgyedülálló Szülők Klubja AlapítványUNICEF Gyermekjogi Civil KoalícióZala Megyei Kereskedelmi és IparkamaraPáneurópa Jogász Unió