Iskolai konfliktusok - online zaklatás
2018.03.18. 20:30:07

Iskolai konfliktusok - online zaklatás

Eseményi időpontja: 2018.03.28. 17:30:00 - 2018.03.28. 20:00:00

Iskolai konfliktusok a pedagógus, a pszichológus és az online marketing szakember szemszögéből

 

 

A soron következő Kemi estünk alkalmával a iskolai konfliktusok, ezen belül is az online zaklatás témáját boncolgatjuk pszichológus, illetve a gyerekek gondolatait és az online világot is jól ismerő marketing szakember segítségével.

Célunk, hogy az érdeklődőkkel együtt több irányból ismerhessük meg ennek a sokat vitatott és a szakemberek számára is sok irányból megközelíthető konfliktusos területnek a sajátosságait.

Hol keressük az okokat és főként felelősöket ezekben a helyzetekben? Egyáltalán ezeknek a kutatása a megfelelő megközelítés? Az online felület megváltoztatása, korlátozása lehet megoldás? Mit tehetünk mi mediátorként ezeknek az eseteknek a kezelésében, megelőzésében? Ezen kérdések mentén kérdezzük szakembereinket, Braczkó Szilviát, a kidsnews.hu társalapítóját, Adler Katát, pedagódust, a Békés Iskolák-szemlélet és módszer aktív képviselőjét és dr. Kulcsár Gabriellát, aki pécsi pszicholóusként és kriminológusként kutatja az iskolai konfliiktusok különböző megnyilvánulási formáit. 

Az eseményen való részvétel a KEMI tagjai részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi díj nem KEMI tagok részére 4.000 forint. A részvételi díj fizethető átutalással és a helyszínen is (kérjük ezt jelezze a regisztráció során!)  

A regisztráció végső határideje 2018. március 27.

Helyszín: Cosmic Latte Szaloniroda, Budapest Hegedűs Gyula utca 63., 41-es kapucsengő

hozzászólás