Elnökség

Dr. Németh Zoltán

Dr. Németh Zoltán

Elnök, mediátor, EU jogi szakjogász

Gyermekközpontú és megoldásfókuszú mediáció

Dr. Vajna Virág

Dr. Vajna Virág

Alelnök, mediátor

A mediáció nemcsak egy konfliktuskezelési eszköz, annál jóval több, életszemlélet, a minden napi élet része, az emberekkel, a családommal való kommunkációnak része, mindaz, amit a medicióról és mediációban tanulok folyamatosan. Egy hatékony eszköz arra, hogy az emberekben meglévő saját erőforrásokat erősítsük. Bátorítást jelent, hogy mindenki a saját ügyében a legkompetensebb.

Dr. Fazekas Rita

Dr. Fazekas Rita

Alelnök, mediátor

A Közép-Európai Mediációs Intézethez azért csatlakoztam, mert szerettem volna egy olyan komoly szakmai fórumhoz tartozni, amelynek céljaival a legmesszebbmenőkig egyetértek, amelynek hitvallása megegyezik az enyémmel.

Dr. Haidegger Marianna

Dr. Haidegger Marianna

Alelnök, mediátor, jogász

Hiszem, hogy a mediáció kézzel fogható megoldás a konfliktusok és viták emberi hangon történő, tartós rendezésére, így annak széles körben való megismertetése és népszerűsítése a társadalom javát és érdekét szolgálja.

Dr. Magyar Erika

Dr. Magyar Erika

Alelnök, mediátor

"Nem az a dolgunk, hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen és szívtelen világgal. Az a dolgunk, hogy olyan gyerekeket neveljünk, akik kevésbé kegyetlenné és szívtelenné változtatják a világot."

Dr. Illés Blanka

Dr. Illés Blanka

Alelnök, családjogi ügyvéd

Több mint tíz éve foglalkozom magyar és nemzetközi családjogi ügyek képviseletével, 2005-től a praxisom 90%-át ezek az ügyek teszik ki. Fiatal ügyvédként én is a hagyományos válóperi képviselet szabályai között „nőttem fel”, majd a saját tapasztalataim alapján kezdtem látni, hogy ez a megközelítés rossz.

KEMI események

Külföldi események

Partnerek

Budapesti Kereskedelmi és IparkamaraEgyedülálló Szülők Klubja AlapítványUNICEF Gyermekjogi Civil KoalícióZala Megyei Kereskedelmi és IparkamaraPáneurópa Jogász Unió