Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Weboldal: http://www.mediatorkamara.hu/Bemutatkozunk

„A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.” - A Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály szakmai, civil együttműködő partnere a Közép Európai Mediációs Intézet.
Ezt az oldalt mindazoknak ajánljuk, akik jogvitáik rendezése során pereskedés helyett nyerni szeretnének, hiszen a mediáció nyertes-nyertes játszma ellentétben a bíróságokon kialakuló nyertes-vesztes szituációval!
 
 
Szakértelem, bizalom, autonómia

A Mediációs- és Jogi Koordinációs Osztály a tisztújító kamarai választások után folytatja az alternatív vitarendezés legautonómabb pilléreként a megkezdett munkát. A jogvitás ügyek különösen nagy terhet rónak a vállalkozásokra, ezért a valódi érdekfeltáráson alapuló, a felek autonómiáját tiszteletben tartó bizalmas szakértői közreműködés igénybevétele versenyelőny minden piaci szereplőnek. Kamarai tagjaink kedvezményesen jutnak ehhez a lehetőséghez. A szakmai hátteret a jól működő szakmai osztály, a kamarai képzés, valamint a mediátorszervezetekkel- és az igazságszolgáltatással való együttműködés garantálja.