KEMI est: A családjog nem áll meg az országhatáron - hogyan segíthet a mediáció a nemzetközi családjogi ügyekben?
2022. okt. 12. 9:11:18

KEMI est: A családjog nem áll meg az országhatáron - hogyan segíthet a mediáció a nemzetközi családjogi ügyekben?

Eseményi időpontja: 2022. dec. 9. 17:00:00 - 2022. dec. 9. 17:00:00

KEMI est - 2022. december 9. 17.00 - online, Zoom - vendégünk: dr. V.Karsai Zsuzsa mediátor

 

2022. december 9-én folytatódik a KEMI estek rendezvénysorozat és ismételten egy olyan témában szervezünk beszélgetést, amely érdekes és fontos lehet a Magyarországon tevékenykedő mediátorok számára.
 
 
A határokon átívelő ügyekben, különösen a nemzetközi családjogban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a konfliktusok békés rendezése. Eseményünkön a nemzetközi jogellenes gyermekelviteli ügyekben alkalmazható mediációról fogunk beszélgetni meghívott vendégünkkel dr. V.Karsai Zsuzsával, akiről több információ itt található: https://hu.vkzmediator.com/about-me-1. Zsuzsa Luxemburgban él és a közelmúltban elvégezte a MIKK mediátor képzését, amely a jogellenes gyermekelviteli ügyekben alkalmazható mediációra fókuszál.
 
Ha szeretnél hallani érdekes történeteket, nehéz mediációs eseteket, ha szeretnél hallani sikeres mediációs eljárásokról és megismerkednél a mediáció ezen ágával, akkor várunk szeretettel ingyenes eseményünkön, amelyet online, a Zoom segítségével tartunk és élőben közvetítjük a KEMI facebook oldalán. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a KEMI honlapján keresztül lehet elvégezni.

hozzászólás