KEMI est: A Szingapúri Mediációs Egyezmény - az elmúlt évek legjelentősebb mediációs eseménye
2020. okt. 8. 21:52:11

KEMI est: A Szingapúri Mediációs Egyezmény - az elmúlt évek legjelentősebb mediációs eseménye

Eseményi időpontja: 2020. nov. 4. 17:00:00 - 2020. nov. 4. 19:00:00

Az egyezmény célja a globális kereskedelem megkönnyítése és a viták „alternatív és hatékony” kezelésének előmozdítása

 

Szingapúri Mediációs Egyezmény - az elmúlt évek legjelentősebb mediációs eseménye

 

Novemberben folytatódik a KEMI est rendezvénysorozat, online keretek között a Zoom alkalmazás segítségével.

A KEMI est támája ezúttal a Szingapúri Mediációs Egyezmény ( https://www.singaporeconvention.org ), amely az elmúlt évek legjelentősebb mediációs jogalkotási eseménye volt. A szingapúri egyezmény aláírása kulcsfontosságú pillanatnak tekinthető a nemzetközi kereskedelmi közvetítés szempontjából és kiemelt jelentősége, hogy nemzetközi szinten is erősíti a mediáció hitelességét.
 
Az egyezménnyel már számos nemzetközi mediációs szervezet foglalkozott, hogy a mediátorok is megismerkedhessenek vele. Most végre Magyarországon is egy KEMI est keretében napirendre kerül ez a nagyon fontos téma, amelyről vedégünkkel, Dr. Nemessányi Zoltán ügyvéddel, egyetemi docenssel, volt helyettes államtitkárral a nemzetközi magánjog hazai kiemelt szakértőjével és a Szingapúri Mediációs Egyezmény létrehozásában részt vevő egyik vezető hazai szakértővel beszélgetünk.
 
 
Az esten vendégünkkel beszélgetünk az egyezmény létrehozásának hátteréről, a végleges szöveg kialakításának módjáról, az egyezmény aláírásáról, jelenlegi helyzetéről és jövőbeni lehetőségeiről. A beszélgetésen lesz lehetőség kérdezni is vendégünktől a KEMI esteken megszokott módon. Az est házigazdája: Dr. Németh Zoltán elnök, KEMI.
 
A KEMI esten történő részvétel most mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Jelentkezzen online a(z) KEMI est: A Szingapúri Mediációs Egyezmény - az elmúlt évek legjelentősebb mediációs eseménye eseményre!

Jelentkezési díj: 0 Ft / fő
Jelentkezési díj KEMI tagoknak: 0 Ft / főhozzászólás