KEMI est: Egy harmonikus és produktív munkahely megteremtése
2019.01.16. 13:53:38 hozzászólás

KEMI est: Egy harmonikus és produktív munkahely megteremtése

Eseményi időpontja: 2019.02.19. 17:00:00 - 2019.02.19. 20:00:00

Vendégünk Mosonyi Diana szervezeti mediátor, szervezeti ombuds és szervezeti konfliktuskezelő

 

 

2019-ben is folytatódik a mediátor szakmai élet egyetlen rendszeres rendezvénysorozata az immár 5 éves KEMI által szervezett KEMI estek!

2019. február 19-én egy érdekes és Magyarországon még újszerű területtel a szervezeti mediációval és a szervezeti ombuds szerepével, működésével és lehetőségeivel foglalkozunk.

Vendégünk lesz Mosonyi Diana szervezeti  mediátor, szervezeti ombuds és szervezeti konfliktuskezelő, akit dr. Németh Zoltán, a KEMI elnöke fog kérdezni küldetéséről, eddigi munkáságáról, az általa képviselt területről és hitvallásáról.  

Mosonyi Diana szervezeti mediátorként, szervezeti ombudsként és szervezeti konfliktuskezelőként is a szervezeti folyamatok kezelésével foglalkozik, amelynek a célja egy harmonikus és produktív munkahely megteremtése mindenki számára.

 

Azon dolgozik, hogy a munkaadók és a munkavállalók közötti kapcsolat gördülékeny és kiegyensúlyozott legyen. Munkája során a hatékonyság és a teljesítménynövelés érdekében a felek közötti kommunikációs gátakat segíti feloldani, a konfliktushelyzetek felmérésével és kezelésével. Továbbá foglalkozik a szervezeten belül kialakult morális és etikai problémák felszínre hozásával,a közös megoldások feltárásával majdani kezelésével. Hiszen ahol ezek rejtve maradnak, hiába lesz cél, sosem valósulhat meg hatékony csapatmunka és egy maximális teljesítményt nyújtó közösség sem jöhet létre. 

Diana a Rézler Gyula Alapítvány ösztöndíj nyertese volt aminek köszönhetően egy szemesztert az Egyesült Államokban töltött, az Új Mexikói Egyetem Anderson Management szakán mediációt, tárgyalástechnikát és munkajogot tanult.Képesített amerikai mediátorrá vált és a Belligion Bíróságon társ mediátorként gyakorolhatta és fejleszthette a megszerzett tudását.

2017. szeptemberében elnyerte a Pénzügyi Békéltető Testület által kiírt pályázat AVR senior díj első helyezésének a díját. Nyertes pályaművének témája a konfliktuskezelés ombuds iroda segítégével volt.

Vendégünk eddigi szakmai életútjáról itt olvashatnak bővebben: https://projektmediacio.com/szakmai/

Transient

Az eseményen történő részvétel a KEMI tagjai részére ingyenes, nem KEMI tagok részére pedig 3.000 forint. A részvételi díjat a regisztrációt követően átutalással kérjük befizetni. A regisztráció végső határideje 2019. február 14.

További információ: info@kemi.hu 

hozzászólás