KEMI mediátor kávéház - Feleség párban, perben
2018.07.11. 11:23:44 hozzászólás

KEMI mediátor kávéház - Feleség párban, perben

Eseményi időpontja: 2018.09.12. 17:30:00 - 2018.09.12. 20:00:00

Egy újszerű kezdeményezés mediátorok részére

 

Mediátor Kávéház a KEMI szervezésében

A Közép Európai Mediációs Intézet (KEMI) célul tűzte ki, hogy összefogja, segítse a mediátorokat abban, hogy a szakmájukat magas minőségben, folyamatosan fejlődve tudják végezni. Most egy olyan,eddig ismeretlen eseménysorozatot indítunk, amelynek a célja, hogy szűk körben különböző témákat, eseteket, helyzeteket, ötleteket, elakadásokat, bármit meg lehessen beszélni egymással és ezáltal lehetőség adódik a kapcsolatépítésre és a szakmai ismeretek bővítésére.

Egy kávé vagy egy tea mellett igazán tartalmas és előremutató beszélgetések jöhetnek létre és ezek egyfajta szupervíziót is jelenthetnek az ebben részt vevő mediátorok részére. Ezek a beszélgetések elsősorban mediátorok részére ajánlottak, azonban minden olyan szakember részére nyitottak, akik érdeklődnek a mediáció iránt vagy ismerkedni szertnének ezzel a fantasztikus szakmával vagy az adott téma érdekli őket. 

A Mediátor Kávéház első alkalma 2018. szeptember 12-én 17.30-kor lesz a Cosmic Latte Szalonirodában (Budapest, Hegedűs Gyula utca 62, 41-es kapucsengő).

Vendégünk Szeghyné Gurin Eszter, feleség, life coach, mediátor. Téma: A különboző "feleségtípusok" hogyan jelennek meg a párkapcsolatban és a konfliktusokban, illetve ennek kapcsán a mediációban. Az esemény címe: "Feleség párban, perben."

Image may contain: 1 person, smiling

Bemutatkozás: Feleség szerepem már 22 éves, ezért úgy érzem, rendelkezem némi bennfentes információval a sokévnyi pszichológiai tananyagon kívül is. Többéves tapasztalatom van családokkal és nőkkel dolgozva, 2 éve pedig párokkal is foglalkozom coachként és mediátorként. Ismerek boldog és kevésbé boldog pillanatokat, van olyan amikor egy konfliktushelyzet könnyen megoldódik, van amikor nehezen, vagy éppen sehogysem. Hogyan segíthetünk hatékonyan?

A feleség szó egy szerepet takar, de mindenki más színpadon, más darabban ad elő: színészként szerepel, énekel, esetleg koncerten játszik.

Ettől függően persze más a viselkedési repertoárja, mások a drámai helyzetei és az sem mindegy, hogy vígjáték, vagy dráma a műfaj. Arról szeretnék beszélni, hogy milyen jellemzőket figyeljünk meg, milyen veszélyesebb és könnyebb helyzetekkel találkozhatunk mediátorként.

Az eseményen történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezést követően a 2000 forintos részvételi díjat kérjük átutalni a KEMI számlájára. A részvétel a KEMI tagjai részére ingyenes!

Várjuk szeretettel egy jó beszélgetésre, egy jó kávé vagy tea mellett!

hozzászólás

KEMI események

Külföldi események

Partnerek

Budapesti Kereskedelmi és IparkamaraEgyedülálló Szülők Klubja AlapítványUNICEF Gyermekjogi Civil KoalícióZala Megyei Kereskedelmi és IparkamaraPáneurópa Jogász Unió