KEMI mediátor kávéház - Feleség párban, perben
2018.07.11. 11:23:44

KEMI mediátor kávéház - Feleség párban, perben

Eseményi időpontja: 2018.09.12. 17:30:00 - 2018.09.12. 20:00:00

Egy újszerű kezdeményezés mediátorok részére

 

Mediátor Kávéház a KEMI szervezésében

A Közép Európai Mediációs Intézet (KEMI) célul tűzte ki, hogy összefogja, segítse a mediátorokat abban, hogy a szakmájukat magas minőségben, folyamatosan fejlődve tudják végezni. Most egy olyan,eddig ismeretlen eseménysorozatot indítunk, amelynek a célja, hogy szűk körben különböző témákat, eseteket, helyzeteket, ötleteket, elakadásokat, bármit meg lehessen beszélni egymással és ezáltal lehetőség adódik a kapcsolatépítésre és a szakmai ismeretek bővítésére.

Egy kávé vagy egy tea mellett igazán tartalmas és előremutató beszélgetések jöhetnek létre és ezek egyfajta szupervíziót is jelenthetnek az ebben részt vevő mediátorok részére. Ezek a beszélgetések elsősorban mediátorok részére ajánlottak, azonban minden olyan szakember részére nyitottak, akik érdeklődnek a mediáció iránt vagy ismerkedni szertnének ezzel a fantasztikus szakmával vagy az adott téma érdekli őket. 

A Mediátor Kávéház első alkalma 2018. szeptember 12-én 17.30-kor lesz a Cosmic Latte Szalonirodában (Budapest, Hegedűs Gyula utca 62, 41-es kapucsengő).

Vendégünk Szeghyné Gurin Eszter, feleség, life coach, mediátor. Téma: A különboző "feleségtípusok" hogyan jelennek meg a párkapcsolatban és a konfliktusokban, illetve ennek kapcsán a mediációban. Az esemény címe: "Feleség párban, perben."

Image may contain: 1 person, smiling

Bemutatkozás: Feleség szerepem már 22 éves, ezért úgy érzem, rendelkezem némi bennfentes információval a sokévnyi pszichológiai tananyagon kívül is. Többéves tapasztalatom van családokkal és nőkkel dolgozva, 2 éve pedig párokkal is foglalkozom coachként és mediátorként. Ismerek boldog és kevésbé boldog pillanatokat, van olyan amikor egy konfliktushelyzet könnyen megoldódik, van amikor nehezen, vagy éppen sehogysem. Hogyan segíthetünk hatékonyan?

A feleség szó egy szerepet takar, de mindenki más színpadon, más darabban ad elő: színészként szerepel, énekel, esetleg koncerten játszik.

Ettől függően persze más a viselkedési repertoárja, mások a drámai helyzetei és az sem mindegy, hogy vígjáték, vagy dráma a műfaj. Arról szeretnék beszélni, hogy milyen jellemzőket figyeljünk meg, milyen veszélyesebb és könnyebb helyzetekkel találkozhatunk mediátorként.

Az eseményen történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezést követően a 2000 forintos részvételi díjat kérjük átutalni a KEMI számlájára. A részvétel a KEMI tagjai részére ingyenes!

Várjuk szeretettel egy jó beszélgetésre, egy jó kávé vagy tea mellett!

hozzászólás