Konfliktuskezelési tréningsorozat jogászoknak
2023. aug. 1. 21:34:48

Konfliktuskezelési tréningsorozat jogászoknak

Eseményi időpontja: 2023. okt. 19. 17:00:00 - 2023. dec. 14. 20:00:00

Egyedülálló, hiánypótló tréning jogászok részére!

 

Konfliktuskezelési tréning jogászoknak

A Közép-európai Mediációs Intézet idén első alkalommal indítja el jogászoknak szóló programsorozatát, amelynek célja, hogy a jogi hivatásrendek képviselői első kézből, a mediátoroktól kapjanak hiteles tudást a konfliktuskezelésről, az egyes konfliktusok mögött húzódó érdekekről, igényekről és szükségletekről. 

A program úgy épül fel, hogy a jogász kollégák teljeskörű ismereteket szereznek a konfliktuskezelés témakörében, ezáltal könnyebben tudnak ügyfeleikkel kommunikálni, jobban megértik ügyfeleik mögöttes érdekeit és elsajátítanak olyan kommunikációs és kérdezéstechnikai ismereteket, amely segítségével hatékonyabban, magabiztosabban tudnak majd kommunikálni, praxist építeni.

A tréning mindenkinek szól, aki jogi végzettséggel rendelkezik és azoknak is nyitva áll, akik most szerzik majd meg jogászi végzettségüket. Lehetsz joghallgató, kezdő vagy tapasztalt jogász, mi szeretettel várunk!

A tréning sorozat 3 alkalomból áll, online kerül megrendezésre és az elméleti tudás mellett nagyon sok gyakorlati elemet is tartalmaz.

A csoportlétszámot 15 főben maximalizáltuk, hogy hatékonyabban, egymásra jobban fókuszálva lehessen elsajátítani az ismereteket.

Úgy gondoljuk, hogy mi mediátorok a konfliktusok legjobb szakértői vagyunk és oktatói csapatunkat is úgy állítottuk össze, hogy a legjobbaktól tanulhass!

Az első tréningsorozat oktatója dr. Németh Zoltán LL.M. jogász, Európa-jogi szakjogász, mediátor, megbízott kutató és a KEMI alapító elnöke.

Képzési időpontok: 2023. október 19., 2023. november 16. és 2023. december 14. 17.00 - 20.00 között

A tréning részvételi díja (a 3 alkalom egyben): 100.000 forint. A részvételi díjat a jelentkezést követően a visszaigazoló e-mailben leírtak alapján kérjük befizetni!

 

hozzászólás