Párkapcsolati aknamezőkön - miben segíthet a mediátor és miben a párkapcsolati coach?
2019. nov. 8. 11:16:27

Párkapcsolati aknamezőkön - miben segíthet a mediátor és miben a párkapcsolati coach?

Eseményi időpontja: 2019. dec. 3. 17:00:00 - 2019. dec. 3. 20:00:00

Vendégünk dr. Tóth Réka mediátor, párkapcsolati coach Helyszín: Cosmic Latte Szaloniroda (Budapest, Hegedűs Gyula utca 63.)

 

Párkapcsolati aknamezőkön - miben segíthet a mediátor és miben a párkapcsolati coach?

A 2019-es év során is minden hónapban megtartottuk KEMI est rendezvényünket, amely mára a mediátor szakma egyetlen, havi rendszerességgel jelentkező rendezvénye lett. Decemberben is folytatjuk a programsorozatunkat és ezúttal a párkapcsolatok kerülnek a KEMI est fókuszába.

2019. december 3-án 17.00-tól dr. Tóth Réka mediátor, párkapcsolati coach lesz a vendégünk, akivel arról beszélgetünk, hogy egy párkapcsolati krízis, konfliktus esetén miben tud segíteni egy meidátor és miben egy párkapcsolati coach. Természetesen ezenkívül szó lesz még vendégünk saját mediátori tapasztalatairól, ügyeiről is.

Vendégünk  jogász végzettségű és ezt a tudását a tárgyalótermekben, vastag aktakötegek felett, illetve a jogsegélyszolgálaton kamatoztatta. A konfliktuskezelés alternatív, perenkívüli módjai akkor kezdték el foglalkoztatni, amikor világosan látta, gyakran mindkét fél vesztesként távozik a bíróság kapuján. A mediáció, első hallásra elvarázsolta az őt, szívét és a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen elvégezte a két éves posztgraduális mediátor/közvetítő képzést.

Ezt követően egyre nagyobb részt követelt az életében a mediáció és csaknem 10 éve foglalkozik már konfliktuskezeléssel, a mediáció módszerével. Több száz vitában álló félnek, pároknak, családtagoknak segített a problémájuk békés úton történő megoldásában.

2017 tavaszán elvégezte dr. Mészáros Ádám párkapcsolati coach, face-to-face tréner, párkapcsolati tanácsadó képzését, mely más oldalról közelítette meg, mélyítette el eddigi tudását, tapasztalatait. A párkapcsolati coaching új eszközöket adott a kezébe, kitágítva a fejlődési lehetőségeit a saját és az ügyfelei életében is.

Réka hisz abban, hogy nincs tökéletes társ, tökéletes kapcsolat, tökéletes szülő, tökéletes gyerek, tökéletes élet, de mindennap egymás szemébe kell nézni, egymás felé kell fordulni és tenni egymásért, önmagunkért, akkor is ha éppen nehéz.

Mélyen egyetért azzal, hogy életünk, sorsunk, kapcsolatunk alakulásáért felelősséget kell vállalnunk, és folyamatosan dolgozni kell a fejlődésén.

KEMI est rendezvényünk ezúttal annyiban is különleges lesz, hogy a karácsony közeledtével szeretnénk jótékony célra adományt gyűjteni és a KEMI est teljes bevételét a  Magyar Vöröskereszt részére kívánjuk felajánlani ( http://szaloncukorangyal.hu/ )!  Segítsünk együtt, hogy a gyermekeknek egy boldogabb karácsonya lehessen. Várjuk eseményünkön! Az adományjegy ára: 3.000 forint, amit kérünk szépen a regisztrációt követően a KEMI számlájára átutalni.  További adományjegyek a helyszínen is válthatók! 

hozzászólás