TELT HÁZ! - Generációk közötti konfliktusok, generációk közötti együttműködés
2019.03.20. 9:00:01

TELT HÁZ! - Generációk közötti konfliktusok, generációk közötti együttműködés

Eseményi időpontja: 2019.04.15. 17:00:00 - 2019.04.15. 19:00:00

Vendégünk Bereczki Enikő generációs-, ifjúsági szakértő Helyszín: Cosmic Latte Szaloniroda 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 63.

 

Áprilisban tovább folytatódik a mediációs szakma immár 5 éve tartó rendezvénysorozata, a KEMI estek. Ezúttal egy nagyon aktuális témával jelentkezünk. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap az egyes generációk közötti konfliktusok, a generációváltásból eredő problémák és az egyes generációkra jellemmző kommunikáció is. Meghívott vendégünk Bereczki Enikő generációs és ifjúsági szakértő, akivel erről a témáról beszélgetünk.

Enikő tevékenységi területei:

Intergenerációs szakértő, tréner

Évek óta tanulmányozza a különböző generációk sajátosságait az információs korban. Számos cikket, tanulmányt írt a témában a generációk közötti különbségekről; a generációk – munkaerőpiac – motiváció, a felnőtté válás kérdéseiről rendezvényeken, konferenciákon rendszeresen előad, illetve, oktatási intézmények és cégek számára intergenerációs képzéseket is tart.

Ifjúsági/oktatási szakértő

Számos szervezet külső szakértőjeként 2006 óta (Nemzeti Családügyi és Szociális Intézet, Tempus Közalapítvány, Nemzeti Tehetségprogram stb.) (Nemzeti Tehetség Program) tevékenykedik.

Szerző

Évek óta rendszeresen ír generációs témában.  A Pán Péter, STOP! blogot 2015-ben alapította. Posztjai rendszeresen felkerülnek az index.hu, portfolio.hu válogatásába, számos más híroldalra, cikkeit más újságok is átvették másodközlésre vagy felkérték publikációra (pl.: hvg.hu, atv.hu, moderniskola.hu, ELLE). A wmn.hu állandó vendégszerzője  generációs témában.

További információk: http://hu.generationdilemmas.com/ és facebook oldal itt

Image may contain: 1 person, close-up

A KEMI est rendezvényen egy előadást követően lehetőség nyílik vendégünkkel egy kötetlen beszélgetésre. 

Az eseményen történő részvétel a KEMI tagjainak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Nem KEMI tagok részére a részvételi díj 3.000 forint, amelyet előre, átutalással kérünk befizetni a KEMI számlájára. Minden jelentkezést visszaigazolunk. Jelentkezési határidő 2019. április 1.

Az eseményre minden szabad hely elkelt! A részvételi lehetőségről érdeklődjön az info@kemi.hu e-mail címen.

hozzászólás