20 kreditpontot érő továbbképzés mediátoroknak
2021. júl. 13. 11:50:21

20 kreditpontot érő továbbképzés mediátoroknak

Eseményi időpontja: 2021. szept. 18. 9:00:00 - 2021. szept. 18. 16:00:00

Nemzetközi gyermekelvitel, marketing ismeretek és szupervízió

 

20 kreditpontot érő online (Zoom) továbbképzés a KEMI szervezésében!

 

2021. szeptember 18-án egy kivételes lehetőséget kínál a Közép Európai Mediációs Intézet! Egy napon két továbbképzésen vehet részt és így 20 kreditpont megszerzésére nyílik lehetősége.

A nap eslő felében a a továbbképzést elvégzők megismerkedhetnek a nemzetközi jogellenes gyermekviteli esetekben alkalmazható mediációval, amely a családi mediáció egy speciális területe. A továbbképzésen bemutatásra kerülnek a hatályos jogszabályok, a speciális mediációs technikák és több, a valóságban is megtörtént mediációs esettanulmány is. A képzés délelőtti részéhez szupervízió is kapcsolódik!

A nap második felében pedig bemutatásra kerül a mediáció jelenlegi magyarországi helyzete és azok a módszerek és lehetőségek, amelyekkel egy mediátor működő praxist tud kiépíteni, valamint egyedülálló marketing ismereteket is elsajátíthatnak a résztvevők.

A továbbképzésre már lehet jelentkezni a KEMI honlapján keresztül. A továbbképzésre várunk a mediátorok mellett ügyvédeket, jogászokat és más társszakmák képviselőit is.

A továbbképzésre honlapunkon keresztül lehet jelentkezni. A továbbképzés díja KEMI tagoknak 19.900 forint, míg nem KEMI tagoknak 35.000 forint. A képzést követően külön időpontban online konzultációra és további együttműködésre, mentorálásra is van lehetőség! A  továbbképzésen résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy a KEMI nemzetközi mediációval foglalkozó munkacsoportjának tagjai is lehessenek és az ehhez szükséges képzésen jelentős kedvezménnyel vehessenek részt 2021 őszén.

A továbbképzés online, a Zoom alkalmazás segítségével kerül megrendezésre. Oktató és felelős szervező dr. Németh Zoltán LL.M. a KEMI elnöke és a terület kiemelt hazai szakértője, mediátora.

Várjuk jelentkezését! 

Jelentkezzen online a(z) 20 kreditpontot érő továbbképzés mediátoroknak eseményre!

Jelentkezési díj: 35000 Ft / fő
Jelentkezési díj KEMI tagoknak: 19900 Ft / főhozzászólás