20 kreditpontot érő továbbképzés - online
2022. jan. 4. 14:41:53

20 kreditpontot érő továbbképzés - online

Eseményi időpontja: 2022. febr. 19. 10:00:00 - 2022. febr. 19. 16:00:00

Nemzetközi gyermekelvitel, szupervízió, esetmegbeszélés és marketing ismeretek, praxisépítési tippek

 

 

 2022. február 19-én egy kivételes lehetőséget kínál a Közép Európai Mediációs Intézet! Egy napon két továbbképzésen vehet részt és így 20 kreditpont megszerzésére nyílik lehetősége.

A nap eslő felében a a továbbképzést elvégzők megismerkedhetnek a nemzetközi jogellenes gyermekviteli esetekben alkalmazható mediációval, amely a családi mediáció egy speciális területe. A továbbképzésen bemutatásra kerülnek a hatályos jogszabályok, a speciális mediációs technikák és több, a valóságban is megtörtént mediációs esettanulmány is valamint bemutatásra kerül az új szabályozás. A képzés délelőtti részéhez szupervízió, esetmegbeszélés is is kapcsolódik!

A nap második felében pedig bemutatásra kerül a mediáció jelenlegi magyarországi helyzete és azok a módszerek és lehetőségek, amelyekkel egy mediátor működő praxist tud kiépíteni, valamint egyedülálló marketing ismereteket is elsajátíthatnak a résztvevők.

A továbbképzésre már lehet jelentkezni a KEMI honlapján keresztül. A továbbképzésre várunk a mediátorok mellett ügyvédeket, jogászokat és más társszakmák képviselőit is.

A továbbképzésre honlapunkon keresztül lehet jelentkezni. A továbbképzés díja KEMI tagoknak 15.000 forint, míg nem KEMI tagoknak 29.000 forint. A képzést követően külön időpontban online konzultációra és további együttműködésre, mentorálásra is van lehetőség! A  továbbképzésen résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy a KEMI nemzetközi mediációval foglalkozó munkacsoportjának tagjai is lehessenek.

A továbbképzés online, a Zoom alkalmazás segítségével kerül megrendezésre. Oktató és felelős szervező dr. Németh Zoltán LL.M. a KEMI elnöke és a terület kiemelt hazai szakértője, mediátora.

Várjuk jelentkezését! 

hozzászólás