ELMARAD, ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN! Mediáció a gazdasági és üzleti ügyekben
2021. febr. 17. 11:52:27

ELMARAD, ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN! Mediáció a gazdasági és üzleti ügyekben

Eseményi időpontja: 2021. ápr. 9. 10:00:00 - 2021. ápr. 9. 10:00:00

Kreditpontos továbbképzés mediátoroknak

 

Mediáció a gazdasági ügyekben - kreditpontos továbbképzés mediátorok részére

Időpont: ELMARAD, új időpont hamarosan!

Helyszín: Zoom - online

Tréner: Dr. Szilágyi András a BKIK Jogi és Mediációs Osztályának elnöke

A mediáció szerepe egyre jelentősebb a gazdasági életben is. Nagyon fontos ugyanis, hogy a cégek, vállalatok egymás közti vitái lehetőség szerint békés úton, megállapodással rendezhetők legyenek. Egy gazdasági mediációs eljárás során lehetőség van annak figyelembevételére is, hogy a felek üzleti kapcsolata a jövőben is fenntartható legyen és egy jogi vagy gazdasági természetű vita ne jelentse az együttműködés végét.

A mediáció szerepe ezen a területen fontosabb, mint gondolnánk és ki kell emelni, hogy a jelenlegi világgazdasági helyzetben komoly versenyelőnyt is jelenthet a vállalkozások számára, ha vitáikat nem bírósági úton, hosszú évek alatt, hanem mediáció segítségével oldják meg.
A gazdasági mediáció segítségével gyorsabban és költséghatékonyabban lezárható a konfliktus, jogi vagy gazdasági jellegű vita, így az adott cég több energiát tud fektetni a fő tevékenységére, így nőhet termelékenysége, ezáltal hozzájárulhat a gazdasági növekedéshez is.

A továbbképzésen szó lesz a GDPR rendelettel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról is és választ  kaphatunk a kialakult járványhelyzettel összefüggő aktuális gazdasági kérdésekre is!

Trénerünk, dr. Szilágyi András a BKIK mediációs osztályának elnöke, aki sok éves gyakorlati és oktatói tapasztalatokkal rendelkezik, így garantált a tartalmas és hasznos továbbképzés.

A tréningen egy rövid elméleti alapozó képzést követően, mediációs esetelemzés, esetbemutatás és csoportos esetmegbeszélés segítségével bővítjük mediációs ismereteinket.

A továbbképzés elvégzéséért 10 kredipontot adunk! A továbbképzés szerepel az Igazságügyi Minisztérium által jóváhagyott képzések listáján: Képzések listája IM

A  továbbképzés részvételi díja KEMI tagoknak  12.000 forint, nem KEMI tagoknak pedig 25.000 forint. A részvételi díjat kérjük a visszaigazoló levelünket követő 2 napon belül átutalni szíveskedjen.

A továbbképzésre folyamatosan lehet jelentkezni. 

Közép Európai Mediációs Intézet

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

hozzászólás