Iskolai mediációs továbbképzés
2021. jún. 1. 9:43:53

Iskolai mediációs továbbképzés

Eseményi időpontja: 2021. júl. 3. 9:00:00 - 2021. júl. 3. 16:00:00

A konfliktuskezelést már az iskolákban is érdemes elkezdeni

 

Mediáció az iskolában - az iskolai mediáció szerepe, lehetőségei

Kreditpontos továbbképzés mediátorok részére

 

A Közép Európai Mediációs Intézet 2021. július 3-án 9.00 - 16.00 között továbbképzést tart mediátorok részére, amelynek témája az iskolai mediáció. A téma nagyon aktuális és egy fontos területe a mediációnak.

A továbbképzésen a résztvevők megismerkedhetnek az iskolai mediáció hátterével, magyarországi lehetőségeivel és konkrét esetgyakorlatok segítségével megismerkedhetnek a módszertannal is.

A továbbképzést vezeti: Szeghyné Gurin Eszter, aki évek óta aktívan foglalkozik ezzel a területtel, mediátor, coach és művészetterapeuta, a KEMI mediátor képzésének egyik oktatója.

A tréning társtrénere Varga Szilvia Edit, mediátor, önismereti coach, erőszakmentes kommunikáció szakértő, aki bemutatja az erőszakmentes kommunikáció 4 alappillérét és gyakorlati alkalmazási területeit. Az erőszakmentes vagy más néven empatikus kommunikáció fejleszti az érzelmi intelligenciát, az érzések és szükségletek felismerésének képességét, az ítélkezésmentes, tényszerű helyzetfelismerést és a mediáció fő célkitűzését, a nyertes-nyertes megoldás elérését bármely konfliktusban. 

A továbbképzésünket az Igazságügyi Minisztérium által akkreditált, ezért a részvételért 10 továbbképzési kreditpontot adunk.

A továbbképzés a Zoom alkalmazás segítségével, online kerül megtartásra és a szabad helyek száma limitált. A csoport 10 fő jelentkezése estén indul. Amennyiben a létszám ennél kevesebb, akkor a továbbképzés 2021 őszén kerül megtartásra.

Jelentkezni a KEMI honlapján keresztül lehetséges és ezt követően tájékoztatjuk a fizetési lehetőségekről. A továbképzés díja KEMI tagoknak 15.000 forint, nem KEMI tagoknak pedig 25.000 forint.

hozzászólás