KEMI mentorprogram 2024. - BETELT!
2024. jan. 28. 14:01:21

KEMI mentorprogram 2024. - BETELT!

Eseményi időpontja: 2024. ápr. 10. 17:30:00 - 2025. márc. 12. 20:00:00

Egyedülálló lehetőség, Magyarországon csak nálunk!

 

A jelentkezés lezárult - elfogytak a szabad férőhelyek!

A következő mentorprogram valószínűleg ősszel indul - kérjük érdeklődjön az info@kemi.hu e-mail címen!

 

Közép Európai Mediációs Intézet (KEMI) mentorprogram 2024.

 

A KEMI 2024 tavaszán is elindítja Magyarországon egyedülálló mediátor mentorprogramját, amelynek célja, hogy kezdő vagy újrakezdő mediátorok gyakorlati tudásának fejlődését támogassa és folyamatosan lehetőséget biztosítson egyéni, csoportos konzultációra, esetek megfigyelésére vagy esetlegesen komediációban való részvételre (az ügyfelek nyitottságának függvényében) és a KEMI 2024-ban alakuló munkacsoportjaiban való részvételre is.

Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy kiépüljön egy olyan szakmai közösség, amely stabil alapokkal rendelkezik és minőségi szolgáltatást tud ügyfelei számára nyújtani. A mentorprogram időtartama egy teljes év és végső célja, hogy a résztvevő egy elbeszélgetést  és a KEMI etikai, magatartási kódexének aláírását követően felkerülhessen a KEMI mediátor listájára, amely 2024-ben indul.

A listán szereplő mediátorok fényképpel, bemutatkozással, igény esetén videóval is szerepelni fognak a KEMI weboldalán, amely egy minőségi jelző lesz az ügyfelek számára. A listán szereplő mediátorok lehetőséget kapnak tapasztalataik megosztására, konferenciákon való részvételre és évente egy alkalommal a KEMI erre kinevezett munkatársával egy beszélgetés keretében értékelik az aktuális évben felmerült ügyeket. A listát a KEMI a rendelkezésre álló és folyamatosan fejlődő és egyre nagyobb elérést biztosító felületein népszerűsíti.

A program részletei

Időtartam: egy év, ami 10 alkalmat jelent online és előzetes egyeztetés alapján személyesen (az első alkalom: 2024. április 10. 17.30 - 19.30)

Csatlakozási lehetőség: minden évben a KEMI mediátor képzéseihez kapcsoltan lehet a programba bekapcsolódni, azaz a jelentkezés folyamatos. A korábban végzettek részére is bármikor nyitva áll a lehetőség. Más mediátor iskolában végzettek részére is nyitott a program illetve azon KEMI tagok, akik 2020 előtt csatlakoztak a szervezethez és nem a KEMI mediátor képzésén szereztek mediátor végzettséget egy előzetes konzultációt követően csatlakozhatnak a mentorprogramba. Mivel a csatlakozás folyamatos, ezért kiváló lehetőséget nyújt a program a kapcsolatépítésre is.

Csoportlétszám: maximum 15 fő 

Időpontok (előre egy évre fixálva): minden hónap második szerdája 17.30 - 19.30.

Mit tartalmaz a program:

- 10 online vagy személyes, tematikus alkalom - havi témafókusz: marketing, praxisépítés, saját konfliktusok kezelése, mediációs nehéz helyzetek, jogi ismeretek, mediátor önismerete, gyakorlatok. Az alkalmak mindegyike elméleti és gyakorlati részt is tartalmaz.

- 3 egyéni megbeszélés a mentorokkal (igény szerint),

- Esetlegesen komediációban való részvétel lehetősége (az ügyfelek nyitottságának függvényében),

- Az aktuális KEMI konferenciákon történő ingyenes részvétel lehetősége,

- A program végén záró beszélgetés, etikai, magatartási kódex aláírása,

- KEMI mediátor listára kerülés

- 20 továbbképzési kreditpont.

A vezető mentorok: dr. Németh Zoltán és Szeghyné Gurin Eszter. A program során vendég előadók is csatlakozhatnak a programba, amit előzetesen jelezni fogunk.

Részvételi díj: 250.000 forint/fő (2024. február 25-ig történő jelentkezés vagy érvényes KEMI tagság esetén 200.000 forint) - részletfizetés lehetséges, akár havi bontásban is (kérjük érdeklődjön). 2024. február 25-e után történő jelentkezés esetén egységesen 290.000 forint.

 

A jelentkezés lezárult - elfogytak a szabad férőhelyek!

A következő mentorprogram valószínűleg ősszel indul - kérjük érdeklődjön az info@kemi.hu e-mail címen!

hozzászólás