Munkahelyi konfliktuskezelési workshop
2023. márc. 8. 10:16:11

Munkahelyi konfliktuskezelési workshop

Eseményi időpontja: 2023. márc. 31. 9:00:00 - 2023. márc. 31. 15:00:00

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egyedülálló munkahelyi konfliktuskezelési workshopja segít feltárni és kezelni a munkahelyi konfliktusokat. A tréning szakmai partnere a Közép Európai Mediációs Intézet.

 

Munkahelyi konfliktuskezelési workshop – 2023. március 31.

 

Tudta, hogy a munkahelyi kisebb viták, személyes harcok és konfliktusok csökkentik a munkavállalók produktivitását és munkára fordított idejét? Szeretné ezeket a konfliktusokat úgy kezelni, hogy a folyamatban senki ne sérüljön és a fennálló konfliktus pozitív építkezésbe forduljon át? Szeretné elérni, hogy a munkatársak között fokozódjon az együttműködés?

Ha igen, akkor most itt a lehetőség! A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egyedülálló munkahelyi konfliktuskezelési workshopja segít feltárni és kezelni a munkahelyi konfliktusokat. A tréning szakmai partnere a Közép Európai Mediációs Intézet.

A workshop célja egy újfajta, teljeskörű szemlélet gyakorlati elsajátítása a konfliktuskezelésről, a konfliktus működéséről, folyamatáról és kommunikációs technikákról, amelynek használatával konfliktusait könnyedén és sikeresebben tudja kezelni.

 

A workshop során érintett témakörök: 

 

  • Kommunikáció - A kommunikáció jelentősége egy konfliktusos helyzetben. Hogyan lehet egy jó kérdést feltenni vitás helyzetben?
  • Hibák kezelése - Hibák megengedése a szervezetben. Vezetőként hogyan tudjuk a hibákat kezelni, és visszajelezni azokat.
  • Konfliktus és a konfliktus feloldását segítő technikák - Mi az a konfliktus? Hogyan alakul ki? Mi az a pozitív konfliktuskezelés? Hogyan kezeljük        és hogyan ne kezeljünk egy ár kialakult konfliktust?
  • A mediáció alapjaiba való betekintés - Ki az a mediátor és miben tud segíteni? Érdemes-e a cégének mediátor segítségét kérni? Mikor alkalmazható a mediáció módszertana?

 Előadók:

  • Németh Zoltán LLM. jogász, mediátor, a Közép Európai Mediációs Intézet elnöke
  • Szilágyi András, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály elnöke

 

A workshop helyszíne: Online

Workshop időpontjai:  2023. március 31. 9:00-15:00óra között 

 

Jelentkezés módja:  info@mediatorkamara.hu email címen Konfliktuskezelési workshop” hivatkozással.

Jelentkezési határidő: folyamatos

Jelentkezést a jelentkezési díj előre való kifizetésével tudjuk biztosítani!

Workshop ára: bruttó 29.500Ft/fő (BKIK és KEMI tagoknak 23.500 Ft/fő)

A helyek limitált számban vehetők igénybe.  Ne maradjon le! Jelentkezzen minél hamarabb!

 

hozzászólás