Nemzetközi gyermekelvitel - alkalmazható-e a mediáció? / Marketing ismeretek mediátoroknak 20 kreditpontot érő továbbképzés
2021. jan. 5. 12:15:01

Nemzetközi gyermekelvitel - alkalmazható-e a mediáció? / Marketing ismeretek mediátoroknak 20 kreditpontot érő továbbképzés

Eseményi időpontja: 2021. jan. 29. 9:00:00 - 2021. jan. 29. 16:00:00

A családi mediáció egyik speciális területe és a mediáció marketingje most 20 kreditpontért

 

20 kreditpontot érő online (Zoom) továbbképzés a KEMI szervezésében!

 

2021. január 29-én egy kivételes lehetőséget kínál a Közép Európai Mediációs Intézet! Egy napon két továbbképzésen vehet részt és így 20 kreditpont megszerzésére nyílik lehetősége.

A nap eslő felébena a továbbképzést elvégzők megismerkedhetnek a nemzetközi jogellenes gyermekviteli esetekben alkalmazható mediációval, amely a családi mediáció egy speciális területe. A továbbképzésen bemutatásra kerülnek a hatályos jogszabályok, a speciális mediációs technikák és több, a valóságban is megtörtént mediációs esettanulmány is.

A nap második felében pedig bemutatásra kerül a mediáció jelenlegi magyarországi helyzete és azok a módszerek és lehetőségek, amelyekkel egy mediátor működő praxist tud kiépíteni, valamint egyedülálló marketing ismereteket is elsajátíthatnak a résztvevők.

A továbbképzésre már lehet jelentkezni a KEMI honlapján keresztül. A továbbképzésre várunk a mediátorok mellett ügyvédeket, jogászokat és más társszakmák képviselőit is.

A továbbképzésre honlapunkon keresztül lehet jelentkezni. A továbbképzés díja KEMI tagoknak 19.900 forint, míg nem KEMI tagoknak 35.000 forint. A képzést követően külön időpontban online konzultációra és további együttműködésre, mentorálásra is van lehetőség! A  továbbképzésen résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy a KEMI nemzetközi mediációval foglalkozó munkacsoportjának tagjai is lehessenek és az ehhez szükséges képzésen jelentős kedvezménnyel vehessenek részt 2021 májusában.

A továbbképzés online, a Zoom alkalmazás segítségével kerül megrendezésre. Oktató dr. Németh Zoltán LL.M. a KEMI elnöke és a terület kiemelt hazai szakértője, mediátora.

Várjuk jelentkezését! 

hozzászólás