KEMI piackutatás mediátorok részére
2020. ápr. 20. 15:00:54

KEMI piackutatás mediátorok részére

Képzés időpontja: 2020. ápr. 20. 14:00:00 - 2022. jan. 1. 0:00:00

Ismerje meg ezt az egyedülálló kutatást és támogassa a járványügyi védekezést

 

A Közép Európai Mediációs Intézet elnöke, dr. Németh Zoltán 2020 elején úgy határozott, hogy készít egy kutatást minimum 1000 ember bevonásával arról, hogy hol tart ma a mediáció ismertsége és felhasználása Magyarországon. Mik a trendek és irányvonalak, melyek a legfőbb tanulságok a mediáció piacán tevékenykedő mediátorok részére.

A kutatásban választ kapunk arra, hogy a megkérdezettek hogyan kezelik a konfliktusaikat, kihez fordulnak, kiknek a tanácsát tartják fontosnak. Megtudhatjuk, hogy kik a fő célcsoport és az ország melyik részén veszik igénybe a legtöbben ezt a szolgáltatást.

Egy komplex és egyedülálló kutatást, piackutatást ajánlunk a figyelmébe, amelyhez most könnyedén hozzájuthat a KEMI segítségével.

Honlapunkon keresztül egyszerűen csak jelentkezzen és visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a fizetés részleteiről. A KEMI tagjai mindössze 2.990 forintért, a nem KEMI tagok pedig 6.990 forintért juthatnak hozzá a kutatási eredményekhez és használhatják fel azt munkájuk fejlesztéséhez. A regisztrációt követően csak a számla megérkezése után kérjük a fizetést, amelynek beérkezését követően haladéktalanul küldésre kerül a kutatási anyag. A jelentkezéskor számlázási címet mindenképpen adjon meg!

Ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget, mivel most minden egyes megrendelésből 500 forintot a járványügyi védekezésre ajánlunk fel!

Jelentkezzen online a(z) KEMI piackutatás mediátorok részére képzésre!

Jelentkezési díj: 6990 Ft / fő
Jelentkezési díj KEMI tagoknak: 2990 Ft / fő


Hozzászólás