4 éves a Közép Európai Mediációs Intézet
2018. ápr. 13. 10:04:19

4 éves a Közép Európai Mediációs Intézet

Magyarország legaktívabb mediációs szervezete áprilisban ünnepli negyedik születésnapját - Amit mi csinálunk, megváltoztatja a világot, ezért csináljuk. Hajrá mediáció!

 

A Fővárosi Törvényszék pontosan 4 éve, áprilisban jegyezte be a Közép Európai Mediációs Intézetet (KEMI), azaz Intézetünk most ünnepli negyedik születésnapját!

Képtalálat a következőre: „birthday 4th”

Az elmúlt négy évben rengeteg eseményet szerveztünk - továbbképzések, 2 konferencia, 16 KEMI est, 2 pályázat.

Taglétszámunk az alapításkori 11 főről mára már megközelíti a 100 főt.

Az alapítók a szervezet alapításakor az Intézet fő céljaként azt határotzták meg, hogy a KEMI meghatározó szerepet töltsön be a Magyarországon tevékenykedő mediátorok képzésében, továbbképzésében, bekapcsolódjon a jogalkotási folyamatokba a mediáció területén és meghatározó szakmai központja legyen a magyarországi mediációnak.

A fenti alapcél az elmúlt 4 év intenzív munkájának köszönhetően maradéktalanul teljesült és sikerült egy nyitott, önkéntes munkán alapuló, együttműködő és elhivatott szervezetet felépíteni. Rengeteg csodálatos dolog történt velünk az alapítás óta és ez vár ránk az elkövetkezendő években is.

Céljaink nem változtak, erőforrásaink korlátlanok, szakmai elhivatottságunk és őszinteségünk elvitathatatlanl! Munkánkat nagy erőbedobással folytatjuk, mivel hisszük, hogy szép jövő vár Magyarországon a mediációra.

Ez mind 100%-ig hazai, magyar innováció, amire büszkék lehetünk! Lelkes, önkéntes munkával és hittel dolgozunk azon, hogy a mediáció még népszerűbb legyen és minél több konfliktus megoldásában kulcsszerephez jusson.

Várjuk szervezetek és magánszemélyek jelentkezését, hogy még jobban fokozni tudjuk az együttműködést! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kemi.hu e-mail címen és figyelje facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/kemi.mediacio/ !

Amit mi csinálunk, megváltoztatja a világot, ezért csináljuk. Hajrá mediáció!

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Májusban indul a KEMI következő mediátor képzése!

2024. ápr. 1. 14:15:37

Online elvégezhető mediátor képzés.

Októberben indul partnerünk, a BKIK gazdasági mediátor képzése

2023. okt. 5. 14:34:10

Még lehet jelentkezni, részletek a cikkben!