HÍREK A NEW JERSEY EGYETEM ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI INTÉZETÉNEK 2017. NOVEMBER 9-ÉN MEGRENDEZETT NEMZETKÖZI KONFERENCIÁJÁRÓL
2017. nov. 18. 20:22:04

HÍREK A NEW JERSEY EGYETEM ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI INTÉZETÉNEK 2017. NOVEMBER 9-ÉN MEGRENDEZETT NEMZETKÖZI KONFERENCIÁJÁRÓL

Az elismert közéleti szereplők és sikeres cégvezetők részvételével megtartott esemény témája egy gyökeresen új kockázat alapú konfliktuskezelés, a gazdaságilag hatékony mediáció volt. A konferenciát dr. Szilágyi András, a BKIK Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály elnöke nyitotta meg .

 

dr. Szilágyi András, a BKIK Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály elnöke nyitotta meg a New Jersey Egyetem Alternatív Vitarendezési Intézetének (NJCU School of Business, Institute for Dispute Resolution) 2017. november 9-én megrendezett nemzetközi konferenciáját, amelynek során ismertette BKIK e területen elért eredményeit.

Az elismert közéleti szereplők és sikeres cégvezetők részvételével megtartott esemény témája egy gyökeresen új kockázat alapú konfliktuskezelés, a gazdaságilag hatékony mediáció volt.
 

Mivel ez a vitarendezési megközelítés teljesen új távlatokat nyithat a magyar KKV szektor és különösen a családi vállalkozások eredményes vitarendezésében, kiemelten fontos a BKIK számára, hogy e vitarendezési módszer felhasználásával konkrét és azonnali segítséget nyújthasson a generációváltási problémával küzdő szektor számára, hozzájárulva ezzel e vállalkozások versenyképességének megőrzéséhez.


Nagy megtiszteltetés, hogy A BKIK ezen a területen végzett tevékenysége elismeréseként a témában tartandó soron következő 2018. évi nemzetközi vitarendezési konferenciának az Eötvös Loránd Tudományegyetem mellett a BKIK lehet a házigazdája.
 
 

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Májusban indul a KEMI következő mediátor képzése!

2024. ápr. 1. 14:15:37

Online elvégezhető mediátor képzés.

Októberben indul partnerünk, a BKIK gazdasági mediátor képzése

2023. okt. 5. 14:34:10

Még lehet jelentkezni, részletek a cikkben!