Regisztráljon a KEMI őszi továbbképzéseire
2017. szept. 28. 10:39:20

Regisztráljon a KEMI őszi továbbképzéseire

A KEMI - BKIK - LEGE ARTIS mediátor továbbképző programja

 

Továbbképzési programunk úgy épül fel, hogy az abban részt vevő mediátorok a nélkülözhetetlen elméleti tudás mellett gyakorlati tudásukat, készségüket is fejleszteni tudják.

 

2017 őszén az alábbi képzések érhetők el:

 

2017. október 7. - Mediátori önismeret

A tréningprogram az önismeret, és a személyközi helyzetek általános és meghatározó aspektusaira tekintettel, továbbá a mediációs folyamat során alakuló helyzeteket, kapcsolódásokat alapul véve lett kidolgozva, felépítve.

Jelentkezés ITT

 

2017. október  14. 10.00 - 16.00 - I. modul: A családi mediációhoz szükséges jogi ismeretek a gyakorlatban - Gyolcs Judit

A nagy tudású oktató sikeresen adta át azt az információcsomagot, amely a mediátorok számára hasznos aktuális családjoganyagot.Tette mindezt közérthetően,esetekkel, saját tapasztalatával alátámasztva.Előadásmódja rendkívül közvetlen, szimpatikus.Órákon keresztül képes volt a figyelmünket lekötni, sokat tanultunk. 

Jelentkezés ITT

 

2017. október 28. 10.00 - 16.00 - II. modul: Családi mediáció a gyakorlatban - Vajna Virág és Fazekas Rita

Kizárólag gyakorlati képzés, amely segít Önnek abban, hogy tovább fejlessze mediátori képességeit!

Jelentkezés ITT

 

2017. november 11. 10.00 - 16.00 - III. modul: Családi mediáció, gyermekvédelmi közvetítői eljárás hatékonyságához szükséges speciális ismeretek, készségek, gyakorlati módszerek - Maradi Ágnes

A mediátoroknak a családi viták, konfliktusok kezelésénél elengedhetetlen a gyermekvédelem rendszeréhez történő kapcsolódás, gyermekvédelmi szolgáltatókkal való együttműködés. A felek/szülők számára szükséges, hogy a közvetítő szakember hiteles személy legyen, többek között jártas legyen a családi problémák kezeléséhez létrejött intézményrendszer működésével kapcsolatban, tájékozott legyen az eljárásrendekről, nem utolsó sorban prioritásként a gyermekek jogait és érdekeit megfelelő módon képviselje.

Jelentkezés ITT

 

Valamennyi továbbképzésünket az Igazságügyi Minisztérium akkreditálta, azok elvégzéséért 10 kreditpontot adunk.

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Májusban indul a KEMI következő mediátor képzése!

2024. ápr. 1. 14:15:37

Online elvégezhető mediátor képzés.

Októberben indul partnerünk, a BKIK gazdasági mediátor képzése

2023. okt. 5. 14:34:10

Még lehet jelentkezni, részletek a cikkben!