Vágyrajárók - ajánló mediátoroknak
2019.12.15. 23:31:59 hozzászólás

Vágyrajárók - ajánló mediátoroknak

Szerelem nézőtéren innen és túl

 

 

Nők és férfiak között minden kapcsolat más, mint minden más kapcsolat nők és férfiak között. Mindegyik minden más kapcsolattól eltérő kapcsolat nő és férfi között mégis tartogat azonos meglepetéseket. Minden kapcsolat nő és férfi között belefeledkezésekkel indul a boldogság reményében, ámde az egyik meglepetés mindig az, hogy a nők és férfiak közötti kapcsolatokban a boldogság ritkán válik huzamossá.

Goffredo Parise darabja a szimbiózis és a kibékíthetetlenség egyszerre való működését mutatja be egy nő és egy férfi kapcsolatában. Dr. Németh Zoltán kedvcsináló ajánlója.

Két kiváló színész játsza a főszerepet egy olyan darabban, amely egyszerre nehéz és könnyed, egyszerre érzelmes és erőszakos és egyszerre vicces és tragikus is.

Nagyon jól mutatja be a nő és a férfi közötti sokszor feloldhatatlan különbségeket, azt, hogy mi is szeretne a nő igazán a férfitól és ezt a férfi hogyan próbálja megadni neki. Sok párkapcsolatban visszaköszön az a jelenet, amikor a féfi egyszerúen csak mond valamit egy kérdésre, de a nő ennél többen várna el párjától és ilyen esetekben lehet jó, ha mindketten nyitottak egy jó beszélgetésre.

Az előadás interaktív volt. Először is azért, mert a nézőtér egyik felén a hölgyek, míg másik felén az urak ültek. Másodszor pedig....na ez legyen meglepetés. 

A darabban megjelent a párkapcsoati problémák szinte összes szintje, összes formája. Kiváló egy ilyen előadás mindnekinek, mivel a néző úgy távozhat, hogy utána még napokon át azon töri a fejét, hogy melyik is volt a legmeghatározóbb jelenet és ő a saját életében hogyan is viselkedik ilyen helyzetekben.

Ajánlom a darabot párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó mediátorok részére és azoknak is, akik csak kíváncsiak és szeretnének jól szórakozva betekintést nyeri egy párkapcsolatba.

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Boldog idők - filmajánló

2020.01.15. 12:39:39

Nicolas Bedos filmje egy párkapcsolatról

2020-tól kötelező a mediáció Görögországban

2020.01.09. 9:32:47

Magyarország számára is követendő jó gyakorlat lehet - dr. Németh Zoltán beszámolója (első rész)

2020-ban is mediáció!

2020.01.02. 10:33:07

Dr. Németh Zoltán KEMI elnök újévi köszöntője