KEMI est: Iskolai konfliktusok - online zaklatás
2018. márc. 19. 9:53:50

KEMI est: Iskolai konfliktusok - online zaklatás

Iskolai konfliktusok a pedagógus, a pszichológus és az online marketing szakember szemszögéből

 

A soron következő Kemi estünk alkalmával a iskolai konfliktusok, ezen belül is az online zaklatás témáját boncolgatjuk pszichológus, illetve a gyerekek gondolatait és az online világot is jól ismerő marketing szakember segítségével.

Célunk, hogy az érdeklődőkkel együtt több irányból ismerhessük meg ennek a sokat vitatott és a szakemberek számára is sok irányból megközelíthető konfliktusos területnek a sajátosságait.

Hol keressük az okokat és főként felelősöket ezekben a helyzetekben? Egyáltalán ezeknek a kutatása a megfelelő megközelítés? Az online felület megváltoztatása, korlátozása lehet megoldás? Mit tehetünk mi mediátorként ezeknek az eseteknek a kezelésében, megelőzésében? Ezen kérdések mentén kérdezzük szakembereinket, Braczkó Szilviát, a kidsnews.hu társalapítóját, Adler Katát, pedagódust, a Békés Iskolák-szemlélet és módszer aktív képviselőjét és dr. Kulcsár Gabriellát, aki pécsi pszicholóusként és kriminológusként kutatja az iskolai konfliiktusok különböző megnyilvánulási formáit. 

Az eseményen való részvétel a KEMI tagjai részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi díj nem KEMI tagok részére 4.000 forint. A részvételi díj fizethető átutalással és a helyszínen is (kérjük ezt jelezze a regisztráció során!)  

A regisztráció végső határideje 2018. március 27.

 

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Újabb iskolai mediátorok tettek sikeres vizsgát

2023. máj. 22. 17:59:02

Tovább folytatódik a KEMI iskolai mediátor képzése!

Sikeres konferencia a váltott gondoskodásról

2023. márc. 8. 10:27:23

A KEMI és az Egyszülős Központ Közös konferenciát tartott a váltott gondoskodásról 2023. március 2-án

20 éves a közvetítői törvény - hogyan tovább mediáció?

2022. nov. 29. 10:27:43

Konferencia az Országos Közjegyzői Kamara, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Közép Európai Mediációs Intézet szervezésében