Indul a Mediátor Magazin!
2020. okt. 8. 15:11:39

Indul a Mediátor Magazin!

Várjuk a publikációkat!

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyilvántartásba vette a Közép Európai Mediációs Intézet 2020 őszén induló online magazinját!

Októberben indul a Mediátor Magazin! 

A Közép Európai Mediációs Intézet (továbbiakban KEMI) és a Mediátor Magazin ezúton meghirdeti publikációs pályázatát, amelynek címe:

"Publikáció a Mediátor Magazinban"

Pályázati felhívás 

A pályázatra minden olyan művel (cikk, dolgozat, tanulmány, kutatás, esetelemzés,videó,fotó kisfilm stb.) lehet pályázni, amelynek témája kapcsolódik a mediációhoz (családi, válási, iskolai, gazdasági, szervezeti stb.:), az alternatív vitarendezéshez és még nem került publikálásra vagy ha publikálásra került, akkor van lehetőség az ismételt megjelentetésre és erről a pályázó külön nyilatkozik.

Pályázati feltételek

Pályázók köre:

A publikációs pályázatára bárki beadhat pályázatot (a KEMI tagság nem feltétel), aki a pályázatban megadott témakörben kíván publikálni.

A pályázaton indulhatnak egyetemi és főiskolai hallgatók is.

Pályázat témája: Publikáció a Mediátor Magazinban

Pályázati kategóriák:

Tudományos – kutatás, esetelemzés, dolgozat, tanulmány – terjedelmi korlát: maximum 7 - 10 oldal (hosszabb tanulmány összefoglalásával is lehet pályázni)

Nem tudományos – interjú, beszámoló eseményről, esemény ajánló – terjedelmi korlát: maximum 3 oldal

Vizuális – fotó,fotósorozat,videó,kisfilm – terjedelmi korlát: maximum 10 perces videó vagy kisfilm, fotó esetén maximum 10 képből álló sorozat

Nevezési díj: nincs

A pályaműveket elsősorban word, pdf (videó esetén MP4 fájlban is megfelelő) formátumban várjuk!

Benyújtási határidő: 2020. október 20. - a Mediátor Magazin első online kiadása 2020 októberében jelenik meg! (lapzárta 2020. október 20.)

Elbírálás: A pályázatokat a Mediátor Magazin szerkesztősége bírálja el. A szerkesztőség előnyben részesíti azokat a pályaműveket, amelyek újszerű megközelítést alkalmaznak, innovatívak és hozzájárulnak a mediáció, az alternatív vitarendezés népszerűsítéséhez, külföldi jó gyakorlatokat mutatnak be. Az elbírálásnál előnyt jelent továbbá az eredeti témaválasztás, olyan következtetés levonása, amely egyedi és újító jellegű, valamint fontos a beadott pályázatok közérthetősége is.

Az elbírálás határideje: Folyamatosan - a pályázat beérkezését visszaigazoljuk és az eredményről minden résztvevőt értesítünk!

A legjobb pályázatok: A szerkesztőség által kiválasztott pályázatok megjelennek a Mediátor Magazin aktuális számában. (a részletekről minden pályázót egyénileg tájékoztatunk) A Mediátor Magazin egyenlőre online formában fog működni és minimum 2.000 szakemberhez jut el, így ez kiváló lehetőség a bemutatkozásra a szakma előtt.

További információk: info@kemi.hu

A pályázati feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Pályázat: Hogyan segít a mediáció a generációs történetek kölcsönös megismerésében?

2019. febr. 18. 11:08:52

Az idén 5 éves Közép Európai Mediációs Intézet (továbbiakban KEMI) újra meghirdeti előadási és publikációs pályázatát, melynek témája: Hogyan segít a mediáció a generációs konfliktusok megoldásában?

Publikáció a Mediátor Magazinban

2017. márc. 2. 10:41:44

A Mediátor Magazin publikációs pályázata

„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció

2017. jan. 23. 13:22:52

A Közép Európai Mediációs Intézet (továbbiakban KEMI) első alkalommal hirdeti meg előadási és publikációs pályázatát, melynek témája:„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció