„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció
2017. jan. 23. 13:22:52

„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció

A Közép Európai Mediációs Intézet (továbbiakban KEMI) első alkalommal hirdeti meg előadási és publikációs pályázatát, melynek témája:„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció

KEMIlog

„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció

Pályázati felhívás – Közép Európai Mediációs Intézet

A Közép Európai Mediációs Intézet (továbbiakban KEMI) első alkalommal hirdeti meg előadási és publikációs pályázatát, melynek témája:„Mediációról a mediációért” - Fókuszban a gazdasági mediáció

A pályázatra minden olyan művel (cikk, dolgozat, tanulmány, kutatás, esetelemzés,videó,fotó kisfilm stb.) lehet pályázni, amelynek témája kapcsolódik a gazdasági mediációhoz, az alternatív vitarendezéshez és még nem került publikálásra vagy ha publikálásra került, akkor van lehetőség az ismételt megjelentetésre és erről a pályázó külön nyilatkozik.

Pályázati feltételek

Pályázók köre:

A KEMI publikációs pályázatára bárki beadhat pályázatot (a KEMI tagság nem feltétel), aki a pályázatban megadott témakörben kíván publikálni.

A pályázaton indulhatnak egyetemi és főiskolai hallgatók is.(részükre nincs nevezési díj)

Pályázat témája: „Mediációról a mediációért” -Fókuszban a gazdasági mediáció

Pályázati kategóriák:

Tudományos – kutatás, esetelemzés, dolgozat, tanulmány – terjedelmi korlát: maximum 20 - 25 oldal (hosszabb tanulmány összefoglalásával is lehet pályázni)

Nem tudományos – interjú – terjedelmi korlát: maximum 5 oldal

Vizuális – fotó, videó, kisfilm – terjedelmi korlát: maximum 10 perces videó vagy kisfilm, fotó esetén maximum 10 képből álló sorozat

Nevezési díj: 5.000 forint (ezzel kkapcsolatban további információ: kemi.mediacio@gmail.com)

A pályaműveket elsősorban pdf, (videó esetén MP4 fájlban is megfelelő) formátumban várjuk!

Benyújtási határidő: 2016. szeptember 27. - 2016. október 30.

Elbírálás: A pályázatokat 4 fős szakmai bíráló bizottság bírálja el. A bíráló bizottság előnyben részesíti azokat a pályaműveket, melyekújszerű megközelítést alkalmaznak, innovatívak és hozzájárulnak a mediáció, az alternatív vitarendezés népszerűsítéséhez, külföldi jó gyakorlatokat mutatnak be. Az elbírálásnál előnyt jelent továbbá az eredeti témaválasztás, olyan következtetés levonása, amely egyedi és újító jellegű, valamint fontos a beadott pályázatok közérthetősége is.

A bíráló bizottság tagjai:

Dr. Németh Zoltán elnök – elnök KEMI,
Dr. Haidegger Marianna – alelnök KEMI,
Dr. Szilágyi András – elnök, BKIK Mediációs Osztály

Az elbírálás határideje: 2016. november 10-ig a pályázat eredményéről minden pályázót értesítünk.

A legjobb pályázatok: A benyújtott pályázatok közül a 10 legjobbnak ítélt pályázat publikálásra kerül a KEMI megújuló honlapján, hírlevelében, a www.kamaraonline.hu és a www.mediatorkamara.hu oldalakon és első alkalommal 2017-ben megjelenő online szakmai folyóiratában, valamint a nyertes pályázókkal a KEMI munkatársai külön bemutatkozó interjút készítenek, valamint a nagy sikerű KEMI estek rendezvénysorozat keretében is biztosítunk lehetőséget a bemutatkozásra, a pályamű részletesebb megismertetésére a szakmai közvéleménnyel.

Fődíjak: A bíráló bizottság által kiválasztott legjobb 3 pályamű (minden kategóriában külön - külön) szerzője értékes tárgyjutalombanrészesül és lehetőséget kap az előadóként való részvételre a KEMI "A mediáció hete 2016” elnevezésű szakmai programsorozatán, melyet 2016. november 12 - 19. között rendezünk meg.

A Közép Európai Mediációs Intézet által szervezett programsorozat Magyarországon a legnagyobb szakmai rendezvénysorozat, amit a mediációs szakma és a mediáció iránt érdeklődő jogi hivatásrendek és segítő szakmák részére szervezünk. 

További információk: info@kemi.hu / kemi.mediacio@gmail.com

A pályázati feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Indul a Mediátor Magazin!

2020. okt. 8. 15:11:39

Várjuk a publikációkat!

Pályázat: Hogyan segít a mediáció a generációs történetek kölcsönös megismerésében?

2019. febr. 18. 11:08:52

Az idén 5 éves Közép Európai Mediációs Intézet (továbbiakban KEMI) újra meghirdeti előadási és publikációs pályázatát, melynek témája: Hogyan segít a mediáció a generációs konfliktusok megoldásában?

Publikáció a Mediátor Magazinban

2017. márc. 2. 10:41:44

A Mediátor Magazin publikációs pályázata