KEMI közgyűlés és KEMI est
2017. máj. 18. 9:37:39

KEMI közgyűlés és KEMI est

A Közép Európai Mediációs Intézet 2017. május 17-én tartotta éves közgyűlését és az ehhez kapcsolódó KEMI est rendezvényét

 

KEMI közgyűlés 2017 - összefoglaló (fontosabb döntések):

Új alelnököket vàlasztott a KEMI közgyűlèse:

A KEMI megtartotta èves közgyűlèsèt. A közgyűlès egyhangú szavazàssal alelnöknek választotta Fazekas Rita ès Magyar Erika tagjainkat. A KEMI bővített elnöksège folytatja az elkezdett munkàt azèt,hogy a mediàció nèpszerűbb legyen.

A KEMI tagsága úgy döntött, hogy a KEMI tovább folytatja az együttműködések keresését hazai és nemzetközi szinten egyaránt, a mediátor továbbképzéseket és a szakmai körökben nagyon sikeres KEMI est rendezvénysorozatot.

A tagság elfogadta a 2016 évi szakmai és pénzügyi beszámolót és a 2017 évi munkatervet is.

A közgyűlés követően került sor a soron következő KEMI est rendezvényünkre. A KEMI esten ezúttal bemutatkoztak a 2016 évi KEMI-BKIK publikációs pályázatunk nyertesei, akiknek a munkáit már publikáltuk a KEMI oldalán:

Aszatrjan Diána és Tóth Katalin - https://www.kemi.hu/hirek/szakirodalom/aszatrjan-diana-ani-toth-katalin-aniko-kutatas-a-mediacio-ismertsegerol-es-a-mediacion-valo-reszvetel-aranyarol-magyarorszagon.html

Kiss Eszter - https://www.kemi.hu/hirek/szakirodalom/kiss-eszter-a-mediacio-mint-szervezeti-konfliktusokban-alkalmazhato-eljaras.html

Varga Zoltán - https://www.kemi.hu/hirek/szakirodalom/varga-zoltan-a-generaciovaltas-konfliktusa-es-lehetseges-megoldasai.html

A KEMI esten került sor az ünnepélyes díjátadásra és a jelenlévők feltehették kérdéseiket is a nyerteseknek illetve a szokásoknak megfelelően most dr. Németh Zoltán a KEMI elnöke és dr. Szilágyi András a BKIK Mediációs osztályának elnöke beszélgetett a pályázókkal.

A beszélgetésen szó volt a mediáció népszerűségével kapcsolatban készített kutatásról, a szervezeti mediációról és a generációváltás problematikájáról és ennek kapcsolatáról a mediációval. 

A KEMI figyelemmel kíséri a pályázók további munkáját a mediáció területén és a jövőben az egyes témákkal kapcsolatban tervez KEMI est rendezvényeket is, illetve segítséget nyújt a pályázóknak abban, hogy jövőbeni terveikhez megtalálják az együttműködő partnereket és lehetőségeket.

Köszönjük a pályázóknak az igazán értékes munkákat és a beszélgetést!

Képgaléria - nyerteseink, Kiss Eszter és Varga Zoltán képei:

Image may contain: 1 person, indoor 

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Hozzászólás

Érdekes lehet számodara

Májusban indul a KEMI következő mediátor képzése!

2024. ápr. 1. 14:15:37

Online elvégezhető mediátor képzés.

Októberben indul partnerünk, a BKIK gazdasági mediátor képzése

2023. okt. 5. 14:34:10

Még lehet jelentkezni, részletek a cikkben!